Nieuw in het R & R theater, J. Wouters Transport

Een nieuwe R & R Koi Trek sponsor…
J. Wouters Transport

We zouden deze sponsor kunnen typeren als “Klein maar dapper”. Maar dat kleine kon nog wel eens tegenvallen. Joe Wouters, de eigenaar van J.Wouters Transport is samen met zijn vader een trouwe deelnemer aan onze koi treks. Niet alleen naar de vorige South East reisjes maar ook naar Berlijn waren zij van de partij.

Geen koi zaak, maar wel ware koi passie

Joe wilde graag vanuit zijn bedrijf een steentje bijdragen. Zijn logo sierde dan ook één van de mouwen van onze polo shirts. J. Wouters transport is een specialist in dienstverlening ten aanzien van vervoer over land. Het bedrijf is gevestigd in De Lier. Centraal gelegen in het  Westland tussen de Rotterdamse haven en het Westlandse kassengebied. Het werkgebied is daarom ook gevarieerd. J. Wouters Transport heeft  verschillende opdrachtengevers, deze varieren van akker- en/of tuinbouw tot transport van allerhande producten.

Joe probeert probeert zich te onderscheiden van andere logistieke bedrijven door bijna nooit een “nee” te verkopen. J. Wouters Transport gaat graag uitdagingen aan, de slogan is daarom ook niet voor niets:

“Altijd op tijd en met de beste zorg voor uw product”!